“Panorama donosi ekskluzivnu ispovijest sina Davorina Popovića, priču o mladim zvijezdama i teretu slave, Marčelo govori o protestima u Srbiji

Avaz.ba

U printanom izdanju “Dnevnog avaza” od nedjelje, 12. maja, prilog “Panorama” donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Dario Popović, sin legendarnog Pjevača Davorina Popovića, u ekskluzivnoj ispovijesti govorio je o svom ocu, sjećanjima i koliko mu otac nedostaje.

– Sjećam se da smo mnogo šetali gradom. Uvijek su bila presretanja, pozdravljanja… To je nešto što nikad nisam vidio u svojih 28 godina. Čovjek hoda gradom i doslovno ga svaka osoba pogleda s ljubavlju: “Gdje si, Pjevač? Šta ima?”, stalno su ga pitali. A ja to ne mogu prepričati – rekao nam je Dario.

Džejla Ramović, Ilma Karahmet, Ismir Gagula… samo su neki koji su popularnost doživjeli u djetinjstvu. Oni su u našoj velikoj temi govorili o teretu slave, koliko ih je popularnost promijenila i da li je ostavila neke posljedice na njih.

Pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo poručuje da je notorna građanska dužnost biti dio protesta u Srbiji.

– Sadašnja vlast je kao kolosalni anesteziolog, dokazuje da je ljudima moguće amputirati skoro bilo šta ako ih dovoljno čvrsto onesvijestiš – govori, između ostalog, Marčelo.

Čitajte još:

– TAJRA BENKS: Ljepotica za historiju

– Počinje Eurosong 2019: Mnogo više od pjesme

– MODNA RAPSODIJA: Haljine koje su pokorile crveni tepih Filmskog festivala u Kanu

– Kako je nastao jogurt

– ANDORA: Kneževina sa dva kralja

– Kako se rađaju bebe plave krvi

(Autor: Avaz)