Ljuba Pantović je pozvana na informativni razgovor kod organa reda, zato što se prije nekoliko dana popela na krov zgrade vile “Parova“ i željela da na taj način komunicira sa svojom kćerkom.

U policiji je Ljuba optužila produkciju za kažnjive stvari.

– Da li smo ti nekada zabranili privatan poziv sa majkom – pitala je voditeljka Aleksandru Subotić.

– Nisam bila prisutna kada je ona dolazila ovdje, ali su mi prenijeli. Nikada mi nisu zabranili poziv, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Produkcija mi nije branila – odgovorila je Aleksandra.

– Da li si dobila izuzetno pravo tj. vanredni poziv kada se desio onaj nemili događaj – kada si izgubila bebu – pitala je voditeljka dalje na šta je Subotićeva takođe odgovorila potvrdno, i naglasila da je tada imala i duži poziv nego inače.

– Ja više ne znam šta se dešava, ni zašto se ne javlja, niti znam da li je zovu, ona kaže da je niko nikada nije zvao, donosila mi je poklone. Osjećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dvije strane. Stalo mi je i do majke i do Happy televizije, ne znam zašto mi se opet ovo dešava – rekla je Aleksandra poprilično tužno.

– Nije bilo potrebe da se penje na krov kako bi ti rekla da te voli, mogla je to i preko telefona, jer vam je poziv bio i te kako dozvoljen – rekla je voditeljka, sa čim se Aleksandra složila i dodala da je mnogo voli i da joj znači njeno ponašanje iako nije uvijek korektno.