Parovi: Otac je se odrekao, a ovo mu je poručila!

Kurir.rs

Nakon što se smirila poslije prvobitnog šoka, Branka Okuka je rekla šta misli o pomirenju sa ocem. Branka je plakala kao kiša kada je čula šta joj je otac poručio.

“Mojoj kćerki ću da poručim da je ona zbog klošara ostala bez oca. Ja sam je se odrekao, majka je zbog nje doživjela nervni slom. Ostala je i bez oca i bez brata i bez majke, eto joj sad njen klošar“, rekao je Mladen Okuka, a Branka je sada odgovorila ocu.

“Tačno je da je zvao i rekao da me se odriče, na trenutak me je ta njegova izjava šokirala i povrijedila, ujedno sam se osvijestila i shvatila da nisam kriva i da se ne trebam osjećati loše. Ponosna sam na sebe i moje učešće ovdje u rijalitiju, to moje zadovoljstvo mi niko neće promijeniti“, izjavila je Branka i dodala da sada ne razmišlja o pomirenju s ocem.

“Ne znam šta će se dogoditi sa mojim ocem. Iskreno, neću ni da razmišljam o tome ovde, sada želim još više da se koncentrišem na sebe i moje učešće, želim da svu svoju snagu usmjerim i izguram do finala. Što se tiče Mladena, šansa je naša, da li ćemo je iskoristiti na pravi način, to će vrijeme pokazati“, zaključila je Okuka.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...