PARTY TOUR: Pred vratima nam je nova zabava!


Svima nama je već dosadilo ovo zimsko vrijeme. Dani puni hladnoće,snijega i kiše. Dok trepnemo već je noć i ne znamo kako nam je dan prošao. A mi svi tek smo počeli da se budimo i razbuđujemo.

Srećom imamo rješenje za sve to,da nam rastjera tu tmnuru atmosferu i donese sezonu zabave prije vremena.

Naime,riječ je o novom zajedničkom projektu mladih iz Bosne i Hercegovine i Engleske. U pitanju je PARTY TOUR.

Šta je to „Party Tour“?

„Party Tur“ je manifestacija koja se održava u više gradova u određenom vremenskom periodu od mjesec dana do godinu dana.

O čemu je riječ ovdije?

Riječ je o tome da su mladi parti entuzijasti riješili da preuzmu stvari u svoje ruke i da nam dovedu najbolje europske te svijetske zabave na naša područja. A da to nisu festivali na koje čekamo po skoro čitavu godinu.

Dobro, shvatili smo to. Sad nam recite o čemu je stvarno riječ?

Da pređemo odmah na stvar, kao što smo naveli u gornjem tekstu radi se o partijima koja će se održavati po čitavoj Bosni i Hercegovini, uključujući i naš kanton. Kako smo dobili informaciju od tima organizatora, svaki grad će imati drugu atmosferu,druge DJ-eve, druge žanrove i različite nagradne igre, ovisnosti o tome kako se rasporede.

Može više detalja, ako nije problem ?

Početak ove manifestacije je 19. Marta u klubu „Atila“ u Bosanskom Petrovcu.(Zašto baš Petrovac? Zašto ne Bihać ili Sanski Most ili neki drugi grad?) , to ni mi tačno ne znamo zbog čega baš tamo,ali iz nekog razloga tamo počinju.

Karte su za momke 3 KM (konvertibilne marke) a za cure 2 KM (konvertibilne marke), kako su nam rekli iz tima, sav prikupljeni novac od prodaje karti će biti usmjeren na samo poboljšanje cijeloga ovog iskustva.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...