ATALANTA je pobijedila Dinamo 2:0 u petom kolu Lige prvaka i tako kupila nadu za prolazak skupine u posljednjem kolu. 

Za to joj treba pobjeda kod Šahtara u Harkivu te pobjeda Manchester Cityja u Zagrebu, a pobjedu Talijana u Milanu analizirao je Atalantin Mario Pašalić.

Tvrdi da bi Atalanta pobijedila pa sve i da je ušla ona šansa Mislava Oršića kod 1:0 za talijansku momčad. Ta je lopta završila na gredi Gollinijevog gola.

“Željeli smo isprati taj gorak okus poraza u prvoj utakmici koji je stvarno ružno izgledao. Dominirali smo od samog starta, ja sam na početku imao šansu, šteta što nisam zabio. Bili smo nadmoćni cijelu utakmicu, Dinamo je praktički stvorio tu jednu šansu Oršića, ali ja sam imao osjećaj da je i zabio da bi Atalanta došla do pobjede”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Prokomentirao je i slabu igru Dinama.

“Ostavili su puno bolji dojam u prijašnjim utakmicama, ali to je Liga prvaka, svi su na visokoj razini, a pita se nešto i protivnika. Svi su jako kvalitetni, što je u ovom susretu pokazala i Atalanta. Ne treba likovati ni poletjeti jer tablica govori da smo još uvijek zadnji. No, svi smo u igri, Šahtar, Dinamo i mi, te će biti zanimljivo zadnje kolo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu nije zabio, iako je imao nekoliko lijepih prigoda.

“Šteta zbog tih šansi, izgledalo bi još puno bolje da sam zabio, ali ukupno sam zadovoljan minutažom i formom u zadnje vrijeme. Igram stalno, a kad imaš kontinuitet, onda je to prava stvar.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr