Hrvatska je bila briljantna i odlična. To je doista na trenutke tako dobro izgledalo. Bila je to velika partija. Protiv Crne Gore smo imali problema u prvome poluvremenu, a sad smo bili sjajni cijelu utakmicu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Obrana je bila sjajna. Lomila je Bjeloruse, a u napadu smo bili raznovrsni. Imali smo puno dobrih rješenja, to je doista izgledalo odlično. Pokazali smo gard, taj naš poznati stav. Bila je to Hrvatska kakvu svi želimo.

Bjelorusija je ipak naš najteži protivnik u skupini, ovo je vjerojatno bila najteža utakmica za nas. Posebno me raduje partija naše vanjske linije. Igor Karačić je bio odličan.

Ovo je bilo odlično, ali to trebamo što prije zaboraviti. Idemo razmišljati o Srbiji. Moramo maksimalno ozbiljno ući u tu utakmicu. Da u Beč odemo s tri pobjede, da potvrdimo kvalitetu.

Ne smijemo podcijeniti Srbiju. Oni će protiv nas imati veliki motiv. Sjetimo se Brazila i Svjetskog prvenstva prošle godine. Neka nam to bude upozorenje. Ne smijemo nikoga podcijeniti. 

Zasad sve ide prema planu. Samo trebamo ovako nastaviti. Dižemo se iz utakmice u utakmicu. 

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Za 24sata: Patrik Ćavar – Patrik Ćavar, stručni komentar nakon Hrvatska – Bjelorusija 31-23, rukometni Euro 2020.: ‘To je taj naš pobjednički gard! Srbe ne smijemo podcijeniti…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.