Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ronaldo u karanteni ‘pločice’ sunča, a Georgina u shoppingu

Nekadašnji portugalski stoper, a danas skaut Chelseaja Paulo Ferreira (41) uživa u igračkoj mirovini. Najbolje dane svoje bogate karijere proveo je upravo u londonskom klubu. Igrao je uz fantastične igrače poput Lamparda, Drogbe, Hazarda, ali jednom igraču nikako se ne može prestati diviti.

– Cristiana Ronalda (35) znam dugo vremena. Koliko je profesionalan, koliko radi i trenira… Izvanredan je i igrat će onoliko koliko mu to tijelo bude dozvoljavalo, a mislim da u sebi ima barem još četiri-pet sjajnih sezona na vrhunskom nivou – hvali Ferreira svog bivšeg reprezentativnog suigrača.

Foto: Instagram

– U Juventusu je još uvijek važan igrač i može sam odlučiti utakmicu, svi ga respektiraju. Gledao sam ga kako se razvija, igrao protiv njega kad mu je bilo 18. Zaslužio je biti na ovom nivou zbog svega što je uložio u sebe i zbog svega što je postigao u karijere. Ako ne bude povreda, gledat ćemo ga s 40 na leđima na najvišoj razini – uvjerava Portugalac.

Cristiano je nakon nešto lošije prve sezone u Juventusu silovito ušao u drugu. Nakon 32 utakmice ove sezone na kontu ima respektabilnih 25 golova, a dodao je i četiri asistencije. Za gol u Serie A mu treba svega 93 minute. Dakle, zabija gotovo jedan gol po utakmici. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ronaldo u karanteni ‘pločice’ sunča, a Georgina u shoppingu

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ronaldo je ovih dana u Portugalu u samoizolaciji. Zapeo je tamo jer je išao posjetiti majku koja je doživjela moždani. Majka se dobro oporavlja, ali Portugalac se zbog korona virusa još neko vrijeme neće vraćati u Torino. Nema ni razloga, Serie A neće se još dugo igrati, ako će se uopće i završiti ova sezona na Apeninima.

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – Paulo Ferreira: Cristiano Ronaldo može igrati do četrdesete / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.