Pavle je mučenik, vozam ga kao majmuna, a samo čekajte Novu godinu: Muž Dragane Mitar otkrio pravu istinu o prevari, abortusu, novcu i Jovanoviću!

Kurir
Dragana Mitar ponovo se našla u žiži interesovanja domaće javnosti kada se u "Zadrugu" uselio njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, sa kojim je bila u vezi oko pola godine uprkos tome što je tada, kao što je još uvijek, u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Siniši se, međutim, nije dopalo to što je Pavle okarakterisan kao Draganin ljubavnik, uprkos tome što ga je žena sa istim tim Pavlom varala duže od pola godine.

Dragana Mitar ponovo se našla u žiži interesovanja domaće javnosti kada se u “Zadrugu” uselio njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, sa kojim je bila u vezi oko pola godine uprkos tome što je tada, kao što je još uvijek, u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Siniši se, međutim, nije dopalo to što je Pavle okarakterisan kao Draganin ljubavnik, uprkos tome što ga je žena sa istim tim Pavlom varala duže od pola godine.

“Kakav, bre, ljubavnik?! U braku smo Dragana i ja, i šta je problem? Tad kad je bila sa njim, nismo bili zajedno. Zvanično, na papiru, jesmo, ali i na drvetu piše, pa nije”, pojasnio je Dragutinović, koji tvrdi da se svjesno poigrava i sa Pavlom i sa Markom Miljkovićem, kao i sa onima koji su se u “Zadruzi” urotili protiv njegove žene.

“Vidiš da ih vozam kao majmune, i njega i Marka, i Lepog Miću… Vozam ih, bre, kao majmune, a tek kad dođe Nova godina, sve će vam biti jasno, zapamtite šta sam vam rekao! Kad ih sve izvozam… I ona ih voza, igra se sa njima. Ovo što ih vozi, znate od koga je naučila?! Od mene! Ona je bila dijete, ona je moj proizvod, zato će da ih voza kao mlade majmune. Onom mučeniku (Pavlu) neće biti dobro, a Miljkoviću već nije dobro! Kad ih povede na novogodišnji vašar, imaju četiri vrteške lijepe, svako će na jednu, neće znati gdje je lijevo, a gdje desno. Ona i dan danas samo ima povjerenja samo u mene, mogu da dolaze ovi vozači novogodišnjih cirkusa do sutra”, u svom stilu priča Dragutinović.

Sa Pavlom, sa kojim ga je žena varala, kaže da ne može da se poredi niti ga, sudeći po njegovim ironičnim izjavama, doživljava kao konkurenciju.

“Ovaj prati mene, skuplja informacije… Taj vlasnik klubova je ozbiljan igrač. Ne komentarišem da li može da mi bude konkurencija, zaključite to sami. Raspitajte se po gradu, pa mi javite. Dečko je jadan, zaljubljen”, kaže Siniša.

Iako je zvanično bio u braku sa svojom prvom suprugom u vrijeme kada je otpočeo vezu sa Draganom Mitar, Siniša negira da mu je ona bila ljubavnica.

“Kako mi je Dragana bila ljubavnica?! Ja sam bio u braku sa prethodnom ženom, ali nismo bili u pretjerano lijepim odnosima… Ali na papiru smo bili u braku do 2016. godine, a ja sam sa Draganom od 2012. godine”, objašnjava Siniša, koji je četiri godine bio u braku sa prethodnom ženom i istovremeno u vezi sa Draganom, koja mu je rodila sina.

“Ali ja sam podnio papire za razvod, ali sud nije mogao da završi postupak… Ja sam živio sa Draganom, i porodila se, pa to se zna. Podnio sam zahtjev za razvod 2014. godine, kad je Dragana ostala trudna”, rekao je on i dodao da nije platio silikone jednoj od djevojaka dok je bio u braku:

“Znate koliko sam ja puta bio na moru? Osamsto puta! Ko će se toga sjetiti šta je bilo prije četiri, pet godina… A to, za tu djevojku, ko zna, bre, koja je to bila! To za silikone nije tačno, pitate me sad šta je bilo prije pet godina… Nemam pojma! Znate li vi koliko je godina, dana prošlo? Dragani je vjerovatno bio zanimljiv život, pa se sjeća svega toga. Bavila se samo sa mnom, šta je drugo radila, Bog te maz'o.”

On tvrdi da nije navukao svoju ženu parama.

“Što bih ja nju navukao parama? To je, bre, bila nenormalna ljubav i strast. Želio sam da joj pomognem, da sa njom provodim više vremena. Pare su samo bitne da oplemeniš malo kvalitet života. One mučene duše iz “Zadruge” nemaju šta da rade, niko od njih nema ništa, nemaju hljeba da jedu, zato i moraju tamo da budu, da priušte sebi neke snove. Moj život realan je mnogo lijep i nema potrebe da ih uljepšavam. Je.eš pare, koje su to pare… Tu je prvo postajala velika ljubav i strast, pa sve ostalo”, kaže on.

Dragana je, takođe, sinoć Marku Miljkoviću otkrila da joj je Siniša predlagao da abortira kada su saznali da je trudna, što on objašnjava na sljedeći način:

“Ne, ne, ne, ja sam njoj dao izbor da odluči imajući u vidu da ima roditelje koji vjerovatno se brinu o njoj, pa da ne bude da nešto na silu radim protiv njihove volje, da forsiram nešto. Mi smo to željeli, nije ona slučajno ostala trudna, sve je bilo planirano. Nisam htio da njeni misle: “Šta će biti sutra, ako te on šutne?”, jer oni me nisu poznavali”, objasnio je Dragutinović, koji se uzda u vjernost svoje žene tvrdeći da “nijedna žena neće otići od lijepih kolača”.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...