TALJAT Selmani Toni, najpoznatiji umirovljenik u Hrvatskoj, u dugom je i sretnom braku s Turkinjom Nazlije, za koju je rekao da ljudi misle da mu je kći. S obzirom na to da su njegove životne mudrosti postale hit u Hrvatskoj, pozvali smo ga da nam otkrije neke tajne sretnih veza i brakova.

Umjesto romantike, dobili smo prilično realan osvrt.

“Kad vele 65 godina u braku, slave zlatni pir. Pa to je ugljeni pir, kakav zlatni. Ne može biti veći ugalj”, započeo je razgovor .

Na pitanje o tajni sretnog braka kaže: “Moj brak opstaje jer sam ja predobar.”

Ok, a što da drugi rade, pitamo.

“Ne ženite se uopće. Brak koči ljubav. Grad je jedno, selo je drugo. Vječna ljubav ne postoji, da znate vi mladi”, rekao nam je.

“Za Valentinovo je muško tu da čini za ženu sve najljepše što može”, poručuje penzić Toni.

Ovaj razgovor nije baš prošao kao što smo očekivali pa pitamo Tonija neki savjet za kraj.

“Ako možete, uživajte dok niste u braku. A kad djeca dođu, zbogom živote”, zaključio je.

(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.