U manje od 48 sati Manchester City odradit će dvije utakmice tijekom božićnih blagdana. Koji su engleskim nogometnim navijačima daleko najdraži dio godine, a igračima… I ne baš.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

“Građani” će 27. prosinca gostovati kod Wolverhamptona u 20.45, a ni puna dva dana kasnije na Etihadu će od 19 sati dočekati Sheffield United.

PROMO

Što povezuje Josepa Guardiolu i Veldina Karića?

– Idite kući, otvorite hladnjak i ostanite tamo 48 sati. Vidimo se na Etihadu za dva dana – poručio je Pep Guardiola svojim igračima.

– Ne šalim se. Kada otvorim hladnjak da bih napravio omlet, možda ću tada razgovarati sa igračima, ali osim toga nikako.

Pita li se nešto Wolverhamptonova trenera oko istog problema, možda bi bio još i duhovitiji jer njegova momčad imat će još i manje vremena između dvije utakmice. A trenutno vodeći Liverpool imat će dan više od Cityja.

ŠPANJOLAC OTKRIVA

Guardiola: Ne budu li se stvari razvijale prema planu, odlazim!

– To je posao. Ljudima nije stalo do igrača. Ozlijeđen je? U redu, onda je tu netko drugi. Rješavali smo te probleme u prošlosti, isto ćemo i u budućnosti. To je jedini način. Ne treba se žaliti, zvati mog predsjednika ili nekog od velikih šefova. Ako ne možemo ništa učiniti sami, onda ne možemo osvojiti četiri trofeja u jednoj sezoni – završio je Guardiola čija momčad u subotu gostuje kod Crystal Palacea.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr