Manchester City s 4-1 pobijedio je u Burnleyju i vratio se pobjedama nakon remija u Newcastleu. Domaćine je načeo Gabriel Jesus s dva gola, od kojih je prvi bio baš majstorski, a dokrajčili Rodri i Mahrez.

BURNLEY – MAN. CITY 1-4

Dinamovci, čuvajte se Jesusa! City četvorkom kroz Burnley

Upravo je Rodri još jednom bio predmet pohvala, ali i predmet trenutka zbunjenosti Pepa Guardiole. Velike zbunjenosti.

– Mislim da stvarno savršeno odgovara ovoj ligi. Bayern München… Manchester City je kupio… Bayern München, koji ku*ac – čudio se se Guardiola sam sebi nasmijavši prisutne i lupivši se po glavi prije nego je nastavio.

– Ne znam što mislim. Manchester City kupio je nevjerojatnog igrača za nadolazeće godine.

You ok, Pep? 🤣 pic.twitter.com/BmLJCHeMOi

— ESPN UK (@ESPNUK) December 4, 2019

Misli i Pep da je još u Bayernu iako trener Bavaraca nije više tri i pol godine. Proveo je tamo tri sezone i očito da reminiscencije još uvijek naviru. Ali i naviru mu i dalje sarkastične misli prema sedmoj sili.

BOŽIĆNI DOMJENAK

Plavi Božić: Dinamo proslavio sjajnu godinu, a sad – City…

– Borba za naslov je gotova. Prema onome što sam pročitao, nitko nam ne daje šanse, sve je gotovo – kazao je ironično pa se malo ipak uozbiljio.

– S obzirom na zaostatak koji imamo u odnosu na Liverpool, iskreno, bilo bi ludo razmišljati o naslovu. Mi moramo razmišljati o gradskom derbiju protiv Uniteda i ići utakmicu po utakmicu. Postoje druga natjecanja, FA Cup, Carabao Cup i Liga prvaka i važno je zadržati pravi ritam.


Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Pep Guardiola mislio da je u Bayernu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.