Manchester City izgubio je od Tottenhama 2-0 u nedjeljnom derbiju Premier lige, a trener Pep Guardiola nakon poraza je držao igrače zaključanima u svlačionici gotovo sat vremena, prenosi Daily Mail.

City je čak bio bolja momčad većinu utakmice, no to im nije pomoglo, a susret je uz njihov poraz obilježilo i koškanje igrača. 

VIDEO: MOU DOBIO PEPA 2-0

Spursi riješili prvenstvo? Igrači Tottenhama i Cityja se sukobili

Titula je gotovo pa sigurno van Cityjevog dometa, a za Pepa i društvo to je očekivano – veliko razočaranje. Sat vremena je kasnio Guardiola na konferenciju za novinare nakon utakmice, igrače je dotad držao zaključanima, no tvrdi – nije se ljutio!

– Nisam bijesan na njih! Zašto bih bio? Pričao sam sa stožerom i sa svojom ženom i nekim igračima. S ovakvom igrom bila bi ogromna greška ljutiti se, nekad uđe, nekad ne. Igrali smo dobro, ali izgubili smo. To se ponovno dogodilo. Oni su imali dvije prilike i zabili toliko golova, nemam što više reći o tome – započeo je Pep pa nastavio komentirati igru svoje momčadi:

– Dogodilo se to i ranije protiv Uniteda. Izgubili smo 1-0, a oni su stvorili  jako malo prilika. Mi smo ih stvorili puno i nismo napravili ništa. Moramo raditi na tome.

City sad zaostaje čak 22 boda za Liverpoolom…

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Pep Guardiola nakon poraza držao igrače Cityja zaključane u svlačionici / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.