Petra Eklston (Ecclestone), kćerka milijardera Berija Eklstona (Bernie) rodila je djevojčicu. Sretnu vijest otkrio je njen zaručnik Sem Palmer (Sam), a prinova im je stigla prije nekoliko sedmica, samo što su to skrivali.

– Dobio sam brojne poruke u kojima ste me pitali kada će se dijete roditi. Dobili smo prekrasnu djevojčicu prije nekoliko sedmica. Hvala svima na lijepim željama. Majka i moja kćerka su dobro – napisao je Sem na društvenim mrežama.

Sem je objavio fotografiju s Petrom, na kojoj je vidljivo da ona više nema trudnički trbuščić pa je zbog toga primio puno poruka vezanih za dijete. Par još nije otkrio kako su nazvali kćerku.

Ovo je prvo njihovo zajedničko dijete, a Petra iz braka s Džejmsom Stantom (Jamesom Stuntom) već ima sinove Džejmsa (James) i Endrua (Andrew), te kćerku Laviniju. 

Prije nekoliko dana strani mediji objavili su kako njezin otac Berni čeka četvrto dijete sa suprugom Fabianom Flosi. Berni će dobiti prvog sina u porodici, a termin je navodno u julu, svega nekoliko sedmica prije njegovog 90. rođendana.

– Kao roditelji, imamo samo jednu želju – da nam se dijete rodi zdravo – rekao je par. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Petra Ekleston rodila četvrto dijete: Dobili smo divnu djevojčicu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.