PINK ŠTITI TOMOVIĆA? DA LI JE MONTIRAO SNIMAK? Javnost ogorčena zbog klipa koji je pušten zadrugarima, Aleksandra predstavljena kao nasilnik! (VIDEO)

ekskluziva.ba
Večeras je zadrugarima emitovan snimak napada Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić.

Večeras je zadrugarima emitovan snimak napada Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić.

Međutim gledaoci optužuju produkciju da je objavila montirani snimak kako bi zaštitila Tomovića i da se na ovakav način priprema njegov povratak u Zadrugu.

Interesantno je da je Zerina Hećo Zorici Marković rekla da je ona vidjela kako Tomović pesnicom udara Aleksandru jer je sjedila do njih (što se vidi i u usporenom klipu iznad),  a Luna Đogani je prokomentarisala da izgleda ovaj rijaliti ne može bez Vlade i ljubavne priče i da će ga vratiti.

– Dobro obratite pažnju na snimak ovo je čista manipulacija !!! Prvo je on gurnuo Davida 3:31 min, dobro gledajte, onda je njega Aleksandra odgurnula, ali to su usporili da se obraća na to pažnja – isto udarac, ona je refleksno stavila ruku da ne pogodi Davida on flašom i zato ga je zakačila i to su usporili kao da ga je namjerno udarila, a on je nju poštenski pesnicom svom jačinom lupio, ali to je na kraju i jako brzo pa kao da se nije ni desilo, što to ne uspore već samo dijelove kao jadan Vladica žrtva nasilja haha ma daj smiješno bre. Sve se jasno vidi ko zžli da vid0,i a ko želi da pere jednog nasilnika koji je izbačen već 2 puta iz rijalitija radi tuče. Neka ga vrate pa neka padne mrtva glava. Čista manipulacija publike da Stanija ima priču s  Vladimirom i onda da uđe Kristijan. Jasno kao dan – stoji u jednom komentaru ispod YouTube klipa koji je pušten zadrugarima, a koji se nalazi ispod teksta.

Pogledajte i ostale komentare gledaoca koji su vidno ogorčeni na produkciju:

(nemazabranjenih/Ekskluziva.ba)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...