Pionirska reprezenacija BiH sutra se okuplja u Velikoj Kladuši

bišćani.net (Dinko Rizvić)

Pionirska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-15) sutra, 31. maj 2018. godine okuplja se u Velikoj Kladuši na Gradskom stadionu Velika Kladuša gdje će odigrati revijalnu utamicu sa istoimenim klubom iz Velike Kladuše, odnosno s Nogometnim klubom “Krajišnik” Velika Kladuša.

Naime, Nogometni savez Bosne i Hercegovine u suradnji sa Nogometnim savezom Unsko-sanskog kantona i Nogometnog kluba “Krajišnik” iz Velike Kladuše koji je ove sezone osvojio pionirsko prvenstvo Unsko-sanskog kantona u četvrtak, 31. maja 2018. godine organizira okupljanje najboljih igrača u pionirskoj sekciji Bosne i Hercegovine, odnosno igrača do 15 godina starosti.

Okupljanje igrača će počet će nešto ranije dok će revijalna utakmica biti odigrana u 13:oo sati na Gradskom stadionu Velika Kladuša.

Treba istaknuti da je na adresu Nogometnog kluba “Krajišnik” stigao poziv za selektivno okupljanje petorici igrača koji nastupaju za pionirsku sekciju Nogometnog kluba “Krajišnik” Velika Kladuša Nazif Keserović, Adis Velić, Amar Alić, Tarik Bašić te naknadno Fatmir Rekić koji je ujedno jedan od naboljih igrača protekle pionirske sezone Unsko-sanskog kantona.

Pored velikokladuških pionira, poziv je poslan i na adresu Nogometnog kluba “Jedinstvo” Bihać a iste su dobili Aimar Čavkić, Amar Čović, Muamer Begović, Anes Šušnjar i Amar Balić dobili su poziv Zorana Erbeza.

Ovom prilikom uredništvo Bišćani.net portala želi mnogo sreće i uspjeha svim pozvanim igračima iz Unsko-sanskog kantona.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...