Pizzeria “MyPlace” nalazi se na adresi “Bosanskih šehida CB4” , a za potrebe građana u skladu sa naredbama Kriznog štaba USK-a vršiti će besplatnu dostavu na Vašu kućnu adresu, u periodu od 10:00h do 18:00h.

Kako su na snazi mjere zaštite i građanima se preporučuje maksimalno zadržavanje u domovima, dok je maloljetnima i starijim osobama kretanje zabranjeno, zabranjen je rad u uslužnim djelatnostima. S tim u vezi, pizzeria MyPlace nudi vam odlične specijalitete jela, salata ali i pizza koje dolaze u tri veličine : mala, velika i maxi.

Bitno je naglasiti da su cijene prihvatljive i da se osoblje pridržava naredbi Kriznog štaba USK-a, a isto očekuju i od građana prilikom narudžbe.

Za sve dodatne informacije, te narudžbe možete kontaktirati sljedeći broj :

062 153 040

Vršenje dostave u terminu od 10:00h do 18:00h.

Čuvajmo jedni druge!
U periodu pandemije korona virusa i stanje prirodne nesreće, portal Biscani.net nudi usluge besplatnih oglasa i reklama za sve subjekte koji vrše usluge prodaje i dostave hrane, pića, ili osnovnih životnih namirnica, kao i lijekova, te medicinskih sredstava, kako na području grada Bihaća tako i Unsko-sanskog kantona Ukoliko vršite neku od navedenih usluga, budite slobodni da nas kontaktirate u svakom periodu. Kako? Veoma jednostavno! Pošaljite nam poruku na facebook stranici portala!

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.