“Pozdrav svim navijačima Barce, ovdje sam u Barceloni, ponosan sam i veoma sretan.

Jedva čekam da zaigram na stadionu Camp Nou. Nadam se da ću vas vidjeti uskoro, sve najbolje. Visca Barca”, poručio je Pjanić nakon što je sinoć iz Torina stigao u Španiju.

Pjanić se prošle sedmice trebao priključiti treninzima Barcelone, ali je bio prinuđen na dvosedmičnu izolaciju jer je bio pozitivan na koronavirus.

Nakon što je test pokazao da je negativan na COVID-19, naš reprezentativac je sinoć otputovao u Barcelonu gdje su ga na gradskom aerodromu dočekale ekipe španskih novinara.

Miralem Pjanić će se u ponedjeljak pridružiti saigračima na treninzima španskog velikana.

Izvor: Vijesti.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.