Novopečena pjevačica Luna Đogani nedavno je objavila pjesmu “Deveti krug” i na YouTubeu prešla osam miliona pregleda, što je i dalje drži u prvih 10 najslušanijih numera na toj platformi.

Činjenica da je za kratko vrijeme uspjela da se kotira tako visoko bila je dovoljna da njena majka Anabela Atijas dođe na ideju da snimi duet sa kćerkom.

Navodno, pjesma će biti bržeg ritma, a Anabela tu numeru već nekoliko godina čuva u fioci, čekajući pravi trenutak da je objavi.

– Luni se i te kako dopala mamina ideja, pa će njih dvije, nakon što se Đoganijeva oporavi od estetske intervencije ugradnje silikona, ući u studio i snimiti duet. Tekstopisac koji je radio na toj numeri moraće da doradi nekoliko detalja, s obzirom na to da pjesma nije planirana kao duet, ali će i to ubrzo biti riješeno – kaže izvor i dodaje da se Luna veoma raduje tome što će pjevati sa majkom.

– Za nju nije mala stvar to što će ukrstiti glas sa Anabelom, koja je nekada žarila i palila muzičkom scenom dok je bila članica grupe “Funky G”. S obzirom na to da su njih dvije sličnog senzibiliteta, vjeruju u uspjeh dueta. Sasvim sigurno će Lunina trenutna popularnost doprinijeti tome da numera bude slušana, pa cijeli tim koji radi na ovom projektu već pravi plan – kaže izvor za Alo blizak Đoganijevima.

Njih dvije će navodno snimiti i visokobudžetni spot, najvjerovatnije u Grčkoj, s obzirom na to da tamo imaju prijatelje koji će im pomoći u realizaciji.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba