Aca Lukas je 3. novembra napunio 51. godinu, a četiri dana kasnije, tačnije sinoć, proslavio je rođendan u jednom beogradskom hotelu.

Pjevač je početkom jula ove godine predstavio javnosti svoju djevojku, bivšu misicu Jovanu Doroški, a sada je otkrio da više nema emotivnu partnerku.

Aca i njegova bivša djevojka Jovana djelovali su veoma zaljubljeno i sretno kada su se ljetos zajedno pojavili na promociji Acine i Majine pjesme “Problem”. Međutim, nakon nekoliko mjeseci zabavljanja uslijedio je raskid.

Folker je progovorio na temu ljubavnog života i priznao da je sada sam.

– Do ušiju sam zaljubljen, ali u sebe. Nemam djevojku i nekako mi je lijepo ovako. Oko mene su prijatelji, lijepe žene, i ja nigdje ne žurim. Znam da sve zanima to da li je neka od djevojaka koje su došle moja, ali moram da vas razočaram, to su mi samo prijateljice – rekao je Lukas za Kurir.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.