Jedna od poznatih pjevačica iz žirija “Zvezde Granda” prije mnogo godina oprobala se na takmičernju u izboru za mis, a mi nismo mogli vjerovati da se baš ona okušala u modnim vodama. Tada je čak zauzela drugo mjesto. Otkrivamo o kome se radi, nećete vjerovati kada vidite fotografije.

Pevačicu su zbog izuzetne ljepote roditelji više puta tjerali da se prijavi na izbor za mis, ali i u manekenske vode, ali njoj je muzika bila san, tako da je ona slijedila svoje snove a ne tuđe. Ipak na početku ih je poslušala pa se prijavila. Zamalo da završi u modnim vodama, ali muzika je bila jača ljubav.

Snežana Đurišić je upravo ta potencijalna misica, a koja je bila prva pratilja davne 1977. godine.

Kaže da je bila jednostavno primorana da ide na takmičenje, te dodaje da je uvijek bila nemirnog duha, tako je prihvatila taj izazov i dobro se provela.

Međutim, bilo joj je neprijatno da šeta u kupaće kostimu po pozornici, te hodala uglavnom u haljini ili odjelu. Na šaljivo pitanje šta bi bilo kada bi novinari došli do tih fotografija i snimaka, Snežana je sa osmjehom rekla za medije otvoreno šta bi u tom slučaju.

„To su crno-bele slike, neke dve, ali, dobro, to su lepe uspomene. Ja sam tad imala 17 godina i nisam bila popularna kao što je to bilo sa 20 godina.

Ja sam bila predstavnik Crne Gore, s obzirom da je moje poreklo crnogorsko, tako da su svi bili oduševljeni.“ rekla je Snežana i nije krila ponos zato jer je bila jedan od najljepših.