Kontroverzna srbijanska pjevačica Cara Mimi Jovanović iz Kragujevca, polako ali sigurno, plovi nemirnim estradnim vodama. Iza nje je nekoliko snimljenih pjesama među kojima su “Joj, joj, Dragane”, “Afrodizijak”, “Barby style“, “Nećkalica”, “Tjeraš me na grijeh“ i druge.

Sve češće je porede sa Vesnom Vukelić Vendi govoreći da je ona njena nasljednica. Pored pjevanja, u slobodno vrijeme, bavi se i aikidom. Svojim scenskim nastupom i fizičkim izgledom plijeni mušku pažnju tako da se na nastupima, ali i na drugim mjestima gdje se nađe, teško brani od onih koji bi se rado uvukli u njeno srce.

Inače, Cara je konceptualna umjetnica koja zna da svoje ideje pretvori u djela, sama napiše dobru pjesmu, osmisli njenu prezentaciju što publika zna da prepozna i cijeni. Zato i zaslužuje da bude to što jeste. Cara carica. Jedinstvena i neponovljiva.

U namjeri da i vizuelno „pogura“ svoje pjesme ovih dana podvrgla se strogoj dijeti te tako, na zadovoljstvo brojnih fanova, dotjerala svoju liniju i postala još zavodljivija.

– Možda sam malo razočarala pobornika onih koji živi u stilu one narodne „Bolje da ljulja nego da žulja“ – kaže Cara Mimi Jovanović.

Međutim, vjerujem da ni oni neće biti nezadovoljni kada na mojim nastupima, ili u novim video spotovima, vide Caru u novom izdanju.

U odnosu na druge kolegice koje estetskim korekcijama povećavaju svoje atribute Cara se odlučila na suprotno. Svoje bujne grudi smanjila je za jedan broj. Da li je pogriješila ili nije pogledajte u fotkama u prilogu.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba