PJEVAČICA TEŠKO POVIJREĐENA U SAOBRAĆAJKI KOD MLADENOVCA: Vadili je iz smrskanog automobila, iz kola se čuli JEZIVI KRICI

Kurir

Sara Trajanović, manekenka i ćerka žene koja je estradna umjetnica, potvrdila je za Kurir da se nesreća dogodila u mjestu Vlaško Polje kod Mladenovca.

 

Pjevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, teško je povrijeđena u udesu “audija” i “pežoa” koji se dogodio juče oko 11 sati na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

 

Povređena

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u “pežou”, a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

 

zabrinuta za majku

– Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog “pežoa” čuli krici povređene žene, koja ima prijelome obe noge. Bila je prikleštena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje – priča užasnut očevidac.

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava vječnost.

– Sjekli su djelove limarije oprezno da je ne bi još više povijedili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu vječnost, brzo su je izvukli i predali ljekarima Hitne pomoći. Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona – kaže naš sagovornik.

 

smrskan auto posle udesa

Prema njegovim rečima, sudar se dogodio najverovatnije kada je “pežo” izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta.

– U njega je potom direktno udario “audi”, a od udarca su se u oba automobila otvorili vazdušni jastuci te srećom niko nije nastradao – kaže očevidac jezive nesreće.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...