Kaća i Dara imaju posebne zahtjeve kako bi se od septembra našle u najgledanijem šou-programu.

Izvor blizak Dari Bubamari kaže:

-Ako se dogovori sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvijezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru impresivnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da dijeli spavaću sobu sa ostalim učesnicima, priča izvor i dodaje da je Bubamara zahtijevala i da u “Zadruzi” može da spava koliko hoće, piše alo.rs.

-Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek poslije podne, kada se probudi naspavana i raspoložena.

Takođe, folkerki je veoma važno i da za vijreme koje provede u rijalitiju ne zapusti tijelo.

-Dara u posljednje vrijeme redovno vježba, pa joj je bitno da joj obezbijede teretanu u kojoj će da održava kondiciju. Nikako ne bi voljela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se steše i da bude u top-formi.

Bubamara bi u apartmanu u Šimanovcima provela mjesec dana i za to bi bila bogato nagrađena.

-U “Zadruzi” bi ostala samo jedan mjesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedjeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 eura, otkriva izvor.

I Darina mlađa kolegica, Katarina Živković, koja je trijumfovala u “Farmi 3”, bila bi pun pogodak za novu sezonu.

-Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept “Zadruge” dopao, pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobjednik “Farme”, ljudi iz produkcije vjeruju da će imati jaku glasačku mašineriju za finale, ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićeva imala skromnije zahtjeve.

-Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvijek ima na raspolaganju usluge manikira, pedikira i kozmetičara. Vjeruje da lako može da osvoji “duplu krunu”, ali mora još malo da razmisli, jer je nedavno objavila nove pjesme i ima mnogo zakazanih nastupa.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba