Povodom ovogodišnjih Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini (BiH) danas je počela izborna kampanja, koja će trajati mjesec danas.

Prvi put na lokalnim izborima ove godine će se naći Platforma za progres i to pod sloganom “Do nas je!”

Na predstojećim Lokalnim izborima imaju kandidate u 36 općina i gradova širom Bosne i Hercegovine, a kako navode, ovo će ujedno biti i prvi ispit zrelosti i spremnosti za sve nas, a prvi korak će napraviti u Gračanici.

Zvanični početak kampanje Platorme za progres planiran je za nedjelju, 1. oktobar kada će predstaviti sve kandidate i kandidatkinje za gradska/općinska vijeća, načelnike i gradonačelnike.

Podršku svim kandidatima pružio je i predsjednik Platforme, prof.dr. Mirsad Hadžikadić, koji je kandidatima poželio sreću i uspjeh.

“Budućnost Bosne i Hercegovine ovisi o svima nama, promjena društva dolazi od promjena pojedinca i do svih nas je da napravimo Bosnu i Hercegovinu onakvu kakvu zaslužujemo”, rekao je Hadžikadić.

“Do nas je da izaberemo drugačije, nove i najbolje! Preuzmimo odgovornost za našu i budućnost naše države”, poručuju iz Platforme za progres.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.