Jami: Pjevačica poznata po najdužim nogama na estradi Instagram
Po nju su slali privatne avione: A sada je pjevačica otkrila je li prihvatala nepristojne ponude

Ja kad dođem tamo, oni kažu: “Evo ga, stigao je naš dragulj”, ispričala je Jami

Avaz.ba

Jasna Milenković Jami, koju svi pamte po dugim, možda čak i najdužim nogama na estradi, nije krila da su po nju slali privatne avione, a gostujući u jednoj TV emisiji, ispričala je da je dobila i nepristojne ponude.

– Bile su i pristojne i nepristojne ponude. Obje sam prihvatila. Nisam ja bila osoba kojoj se direktno nudilo nešto. Ne treba sve gledati u seksualnom smislu. Recimo, izlazak samo na večeru, ili samo na piće. Nisam bila osoba kojoj se direktno nudilo nešto što je nepristojno – rekla je uz osmijeh Jami.

View this post on Instagram

Subota veče na Tv Happy Vaša Jami u “Ela,ela show” 🤗 Vidimo se🤩

A post shared by Jasna Milenkovic Jami 😘🎤🎵💋💖💎♋👑 (@jamiofficial) on

Po Jami su slali privatne avione i helikoptere, o čemu je i sama govorila. To je za nju radio Milo Đukanović.

– Ako je hladno vrijeme i snijeg, ne mogu ja automobilom za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo, oni kažu “Evo ga, stigao je naš dragulj” – ispričala je davno pjevačica.

Ona sada kaže da je baš takav tretman i zaslužila.

– Svakome po zasluzi. Treba biti jak igrač. Nije dovoljno biti samo pjevačica. Treba biti i kao ličnost i osoba jaka i kvalitetna da bi te uopće neko pomislio tako tretirati, kao i dobiti status kraljice – rekla je Jami u emisiji “Glamur”.

(Autor: Avaz)