Zahvljujući aplikaciji na javni poziv “Rad sa mladima na prevenciji nasilnog ponašanja i ekstremizma”, Centar za socijalni rad Bihać danas je započeo sa projektom rekonstrukcije i nadogradnje vlastitih prostora za rad.

Prema riječima Senada Tutića, direktora Centra za socijalni rad Bihać, zahvaljujući projektu i podršci USAID-a u BiH i IOM-a, Centar će dobiti nove i obnovljene postojeće prostore, te će se uveliko poboljšati uslovi za rad uposlenika i boravak korisnika Centra.

“Hvala našem investitoru koji je podržao našu aplikaciju na javni poziv sa 200.000 KM i omogućio nam da započnemo sa obnovom i nadogradnjom našeg objekta. Kada radovi budu okončani dobiti ćemo multifunkcionalan prostor za sve vidove pomoći i podrške našim korisnicima” – naglasio je direktor Tutić.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.