POČELO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA: Evo ko sjedi u žiriju i kada kreće nova sezona! (FOTO)

ekskluziva.ba
Danas je počelo snimanje nove, 12. sezone popularnog takmičenja Zvezde Granda. Prvi u studio Grand produkcije stigao je Saša Popović. Direktor ove izdavačke kuće i predsjednik stručnog žirija, dovezao se svojim automobilom, ali sva pažnja nije bila uprta u njegovog četvorotočkaša već u njegovu majicu. Razlog tome bio je lik koji se nalazio na njoj.

Riječ je o jednom od najljepših muškaraca svih vremena glumcu Džejmsu Dinu. Toliko je zračio ljepotom da je bio jedan od najpoželjnijih umjetnika u samo nekoliko godina karijere.

Din je nažalost kratko živio, ali postigao ogroman uspjeh. Popović je takođe poznat po velikom uspjehu jer rijetko koja osoba, makar na prostoru Balkana, ne zna ko je ovaj televizijski mag.

Nakon njega došao je i Aca Lukas i to svojim automobilom, obučen u crno. Za istu boju odlučila se i Jelena Karleuša. Međutim haljina koju je obukla jasno stavlja do znanja da joj nedostaje donji veš.

Nešto kasnije stigao je i Dragan Stojković Bosanac sa pomalo drugačijim stajlingom. Odelo i pomalo drugačija frizura daju utisak da je Bosanac i te kako spreman za novu sezonu.

Inače, nova sezona sa prikazivanjem počinje 30. septembra. Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a žiri je ostao isti u sastavu: Aca Lukas, Viki Miljković, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...