Ma koliko se trudila da održi svoju nekadašnju vezu sa Mirhadom B., mladićem koji nije prezao od različitih vrsta poroka, Jasmina Ibrić-Jahić, manekenka i pjevačica iz Srebrenika, ne samo da nije uspjela u tome nego ju je njen bivši dečko u četvrtak navečer brutalno napao na benzinskoj pumpi.

Slučaj je prijavljen policiji u Srebreniku, a pjevačici su ostale modrice na nogama i rukama.

– Molio me da popijemo piće, da popičamo o svemu što je iza nas i, kao i svaka druga naivna žena, pristanem, misleći da se on, u međuvremenu, opametio, da je prestao biti agresivan i da više ne koristi razne opijate. No, po ko zna koji put, prevarila sam se. Slučajno tokom tog susreta uđem za njim u toalet, a ono ispred njega igle kojima se bode. Kad sam ga upitala šta to radi, agresivno je nasrnuo na mene, počeo me hvatati za vrat, bacati moje stvari… Da slučajno nije naišao jedan moj prijatelj, ko zna kako bih se provela – ispričala nam je Jasmina.

Zbog ranijih fizičkih nasrtaja, pjevačica je s njim i prekinula vezu, a nakon posljednjeg napada, zatražila je i sudsku zaštitu.

– Ovo je samo dokaz da nikada i nikome ne treba opraštati. Ko jednom nasrne na ženu, uvijek će to činiti. Iako sam svojevremeno razmišljala da ga ne tužim za sve patnje i boli koje mi je nanio, ovaj slučajni susret definitivno me uvjerio kako opraštanju ne treba biti mjesta. Slijedi tužba i kazna, koja će ga zasigurno stići – napominje Jasmina.

– Ovo je samo dokaz da nikada i nikome ne treba opraštati. Ko jednom nasrne na ženu, uvijek će to činiti. Iako sam svojevremeno razmišljala da ga ne tužim za sve patnje i boli koje mi je nanio, ovaj slučajni susret definitivno me uvjerio kako opraštanju ne treba biti mjesta. Slijedi tužba i kazna, koja će ga zasigurno stići – napominje Jasmina.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba