Pogba: Torino je moj dom!

vijesti.ba

Fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba rekao je da se u Torinu osjeća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi prvaka.

Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Manchester United, za tadašnji rekordan transfer od 89 miliona funti.

Francuski igrač je prošlog mjeseca igrao na Old Traffordu, gdje je Juventus pobijedio sa 1:0, a naredne nedjelje dvije ekipe će igrati u Torinu, u četvrtom kolu.

“Očekivao sam da ćemo igrati u grupi, to je bilo ludo. Ljetos sam razgovarao sa bratom i rekao sam mu: ‘Zamisli da je United u istoj grupi sa Juventusom’. To je za mene zadovoljstvo. Torino je moj dom, tamo sam postigao prvi profesionalni gol”, rekao je Pogba francuskim medijima.

On je osvojio je četiri titule u Serie A za četiri godine u Juventusu, a rekao je da je ostao u kontaktu sa brojim igračima Juventusa.

“Čujem se sa Cuadradom, Dybalom, Bonuccijem, s vremena na vrijeme razgovaramo. Mi smo porodica, naravno da smo ostali u kontaktu. Kada si pored igrača kakvi su (Andrea) Pirlo, Gigi (Buffon) ili (Giorgio) Chiellini, možeš mnogo da naučiš. Svakoga dana na treningu ih gledaš, čak i kada si se ustalio kao igrač, uvijek možeš da naučiš od takvih ljudi”, naveo je Pogba.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...