POGINUO U SVOM DVORIŠTU: Tiho je bio pod autom, nije mu bilo pomoći! Supruga je u šoku!

24sata.hr
Nesreća u Klakaru: Tihomir Tvrdojević (38) automobilom se u nedjelju ujutro zabio u kolni prilaz, pretpostavlja se da je izletio kroz vjetrobransko staklo i vlastiti ga je automobil u dvorištu poklopio ...

– Tiho moj, kako ću ja to preživjeti?! Djeco moja, neka vas dragi Bog čuva. Jadna sam ti ja, što sam doživjela, zlato bakino, kako ću sad ja bez tebe, plačući je Manda ulazila u dvorište unuka Tihomira Tvrdojevića (38).

Hladno nedjeljno jutro zauvijek joj je oduzelo voljenog i jedinog unuka. Iza njega su ostali uplakana supruga Anita, sin i roditelji. Tihomir je poginuo oko 4.30 sati pred svojom kućom u Klakaru, nadomak Slavonskog Broda. Autom se zabio u kolni prilaz kući. Pretpostavlja se da je izletio kroz vjetrobransko staklo, a vlastiti auto ga je poklopio.

– Bilo je oko pola pet ujutro, kad sam čuo jak udarac. Pogledao sam kroz prozor i vidio automobil na krovu kod susjeda u dvorištu. Ni sanjati nisam mogao da je to moj susjed Tiho. Susjedi i ja smo izašli. Nažalost, bio je pod automobilom i nije mu bilo pomoći. Jako mi je, žao mlad je čovjek – rekao nam je susjed koji živi preko puta poginulog muškarca.

S obzirom na blizinu rijeke Save, selo je, kažu susjedi, bilo obavijeno gustom maglom. Policija je nakon obavljenog očevida utvrdila da je razlog saobraćajne nesreće bila neprilagođena brzina.

– Prilikom izlaska iz zavoja, a zbog neprilagođene brzine, muškarac (38) izgubio je nadzor nad upravljačem osobnog automobila i sletio u kanal. Pritom je vozilo udarilo u betonski kolni ulaz. U nesreći je 38-godišnjak na mjestu smrtno stradao – priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

U kući Tvrdojevića vlada silna tuga, svi su u šoku. Obilaze ih rodbina i prijatelji, provjeravaju i nadaju se da je informacija laž. Tihomirovu sinu nije bilo jasno zašto svi plaču, kad su još jučer svi bili nasmijani, a on uživao u tatinu naručju dok su šetali slavonskobrodskim Korzom.

Sumnja se na moždani ili srčani udar

– Mojoj sestri Aniti je jako teško, u velikom je šoku. Još ne može vjerovati da je u samo jednom trenu ostala bez supruga, a moj nećak bez oca. Sad nam je najbitnije da smo uz nju kako bismo joj koliko toliko olakšali njezinu bol – rekla nam je šogorica Marina.

Obitelj očekuje da će obdukcija pokazati što je točno bio uzrok nesreće jer sumnjaju na moždani ili srčani udar.

– Tiho je bio jedinac, ali je meni bio poput brata. Duša od čovjeka, dobar prijatelj koji je uvijek bio spreman pomoći. Svi su ga voljeli, bio je omiljen u društvu. Ne mogu vjerovati da ga više nema, a još jučer smo se radovali predstojećem Božiću i dogovarali gdje ćemo se okupiti za blagdane. Od sada za mene i njegovu obitelj Božići i Nova godina bit će dani tuge jer moj brat više nije s nama – rekao nam je Tihomirov bratić Tino Mrvelj.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...