Prvi suprug Nataše Bekvalac bio je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović Dača. Ipak, razvod 2011. godine mnoge je iznenadio.

– Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju vječno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dijete – ispričala je Nataša Bekvalac u jeku afere kada je otkriveno da je Ikodinović prevario s medicinskom sestrom iz Novog Sada Milicom Dražin.

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i ove medicinske sestre saznala preko svoje rodice, pjevačice Jelene Mrkić. Milica Dražin je, kako se tada nagađalo, bila i redovni posjetilac salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana. 

Milica Dražin je danas udata, a Danilo Ikodinović je nakon toga započeo ljubavnu romansu s odbojkašicom Majom Ognjenović.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba