U sarajevskom lokalu “Aquarius Vils” večeras su snimani posljednji kadrovi spota numere “Trebević” Halida Bešlića.

To je ujedno i naslovna pjesma albuma koji bi svjetlost dana trebao ugledati u februaru.

Osim legendarnog Bešlića, u spotu se pojavljuje i mladi bh. glumac Irfan Ribić te Saška Veselinov, srbijanska manekenka.

Snimalo se po centru Sarajevu, od starog dijela grada i Vijećnice do planine po kojoj je pjesma i dobila naziv, a sve u saradnji s Gradom Sarajevom. Izdavač albuma je Muzička produkcija BHRT-a, a režiju spota potpisuje Jasmin Pivić.

Prije nego su kamere upaljene Bešlić je odvojio vremena za kratki razgovor s nama.

Ne krije činjenicu da mu snimanje spotova nije omiljena aktivnost, ali, kako kaže, što se mora nije teško.

– Večeras snimamo posljednju scenu. Ostalo je sve snimljeno, i na Trebeviću i po Sarajevu i neizostavnoj žičari. Ovo je finalni dio priče – govori nam Bešlić.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na snimanju “Trebevića”.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Pogledajte kako je bilo na snimanju “Trebevića” Halida Bešlića / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.