Popularni reper Edo Maajka, pravog imena Edin Osmić, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju koja je nastala u Zagrebu prije pune 24 godine. 

Pratioci su bili oduševljeni ovim “otkrićem” pa su i komentari “pljuštali”.

Edo je rođeni Brčak, koji je u toku agresije na Bosnu i Hercegovinu s majkom izbjegao u Hrvatsku pa tako i danas živi u Zagrebu. 

Jedno vrijeme je živio u Tel Avivu, odakle je njegova supruga Lilah. Sada s njihovom kćerkom Jasmin te kćerkom koju Lilah ima iz prethodnog braka svi zajedno žive u hrvatskoj prijestonici.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Pogledajte kako je Edo Maajka izgledao 1996. godine / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.