Pogledajte kako je izgledala prije: Meghan Markle nos je sredila kod plastičara?

index.hr
MEGHAN MARKLE preko noći je postala uzor milijunima žena diljem svijeta, a osim što žele kopirati njen stil odijevanja, mnoge žele i izgledati poput nje.

MEGHAN MARKLE preko noći je postala uzor milijunima žena diljem svijeta, a osim što žele kopirati njen stil odijevanja, mnoge žele i izgledati poput nje. To nimalo ne čudi s obzirom na to da je nekoliko plastičnih kirurga zaključilo da Meghan ima savršeno oblikovan nos, pravilno smještene oči te vilicu u obliku slova V.

Zbog toga imaju sve više posla jer žene silno žele izgledati poput novopečene vojvotkinje od Sussexa.

“Sve više žena traži nos poput njenog, koji iz profila izgleda predivno. Malen je i jako ženstven”, rekao je američki plastični kirurg Norman Rowe za Edition.

Tako je Meghan s trona najtraženijih lica maknula Kim Kardashian i Kylie Jenner, ali i svoju šogoricu Kate Middleton čije je lice u jednom trenu bilo najpoželjnije.

Problem je pak u tome što se sve glasnije šuška da je i Meghanin nos djelo umješnog estetskog kirurga. Odaju je stare fotografije iz tinejdžerskih dana, a najočitiji primjer je fotografija iz godišnjaka, nastala 1999. godine, na kojoj je njen nos nešto veći nego što je to danas.

Možete pogledati video OVDJE I OVDJE . 

O operacijama nikad nije javno govorila.

Uz fotografiju u godišnjaku citirala je bivšu prvu damu Eleanor Roosevelt, a mnogi njen izbor citata danas smatraju znakovitim.

“Žene su kao vrećice čaja. Ne shvaćaju koliko su jake dok se ne nađu u vrućoj vodi”, napisala je Meghan.

Kirurzi vjeruju da je Meghanin nos toliko popularan jer zapravo nije savršen te izgleda prirodno. Naime, na jednom dijelu ima i kvrgu koja se ne vidi kad se gleda ravno u nju.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...