HAJDUK je danas u 20. kolu HNL-a pobijedio Varaždin na gostovanju 3:0.

Nakon utakmice Torcida se sukobila s policijom. Dvjesto navijača Hajduka napalo je policajce i jednog od njih ozlijedili.

Varaždinska policija je uporabila sredstva prisile prema većem broju gostujućih navijača koji su napali policijske službenike angažirane na osiguranju utakmice.

Početak sukoba Torcide i policije pogledajte OVDJE.

Policija je izvijestila u nedjelju navečer da je tjelesnu snagu, palicu i sprej s nadražujućim tvarima upotrijebila u cilju sprječavanja daljnjeg napada na policijske službenike i oštećivanja imovine.

Tijekom utakmice na kojoj je bilo oko 5100 posjetitelja, od toga 1300 gostujućih, pripadnici gostujuće navijačke skupine Torcida zapalili su dvadesetak pirotehničkih sredstava i četiri dimne bombe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvjestotinjak maskiranih pripadnika Torcide, koji su bili smješteni na južnoj tribini, napali su nakon utakmice policijske službenike na osiguranju i to verbalno, a potom i fizički, pri čemu je jedan policijski službenik ozlijeđen te je oštećeno jedno službeno policijsko vozilo, izvijestila je varaždinska policija.

Na kriminalističko istraživanje dovedene su tri osobe, dok se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja drugih osoba koje su sudjelovale u napadu i neredima nastavlja.

Policija napominje da je snimala i fotografirala javno okupljanje o čemu su svi posjetitelji obaviješteni prije početka javnog okupljanja putem razglasa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Pogledajte kako je krenuo sukob Torcide s policijom / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.