Da ljubav nema granica u svakom pogledu, dokaz je i priča o Aldinu Muriću i Fatimi Ramić. Riječ je, kako je ispričao Murić za “Avaz”, o srednjoškolsko ljubavi. 

Naime, Murić je veliki navijač Fudbalskog kluba Željezničar pa je svoju trogodišnju vezu upravo htio krunisati na tom mjestu. 

– Uz pomoć uprave kluba, a posebno Dine Pekića, došao sam do stadiona. U čitav program bilo je uključeno 30-tak ljudi. Zapalili su 20 baklji i ispalili 72 vatrometa – ispričao je on.  

Da bude sve kako treba, kaže, pobrinuli su se Kenan Ruhotina, Zlatan Spahić i Mirnes Ožegović, koji su napravili čak i snimke dronom. Sve se dogodilo, kako nam je ispričao, 9. februara. 

– 10. februara nam je godišnjica i moj rođendan, trebalo je biti 10., ali se igrom slučaja dogodilo dan prije. 

Fatima je na kraju bila oduševljena,
priča Murić.  

– Tri mjeseca sam joj lagao i krio sve, sve je bilo iznenađenje, bukvalno, do posljednjeg trenutka. Kad smo išli na stadion, rekao sam joj zapravo da klub ima poklon za mene, ali zapravo sam ja imao poklon za nju i za našu vezu – kaže Murić. 

Djevojka je, naravno, rekla “da”.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Pogledajte kako je Sarajlija zaprosio djevojku / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.