Radoslav Kečojević je uhvatio bilećku grdosiju tešku 92 kilograma i dugačku 245 centimetara.

Jutros, oko 7:00 sati, osam kilograma je nedostajalo da u ovoj sezoni padne i prvi zvanični ulov soma od 100 kilograma, objavio je bistrobih.ba.Naime, Radoslav Kečojević je na varalicu ‘Rapala X-Rap 14 cm’ uhvatio bilećku grdosiju tešku 92 kilograma i dugačku 245 centimetara.Da bi ova neman ‘izašla na suho’, pomogao mu je Aleksandar Denda, ribolovac koji je već poznat ribolovačkoj populaciji u BiH kao majstor u lovu soma na prelijepom Bilećkom jezeru.Sezona je u punom jeku, još se čeka bilećki stokilaš…

(fokus.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.