Ženama ipak nisu omiljeni bogati i lijepi muškarci, nova istraživanja tvrde da žene “padaju” na visoke i jake muškarce! Nježniji spol smatra muškarca koji je za glavu viši od nje močnim i izuzetno privlačnim.

ZNAMO GA KAO ČOMBETA IZ SERIJE “LUD, ZBUNJEN, NORMALAN”, U BRAKU SU VEĆ 10 GODINA: Evo kako danas izgleda glumački par MIRAJ GRBIĆ i MARIJA OMALJEV, iznenadit ćete se (FOTO)

Popularni glumac iz Sarajeva Miraj Grbić (38) postao je profesor na dramskoj akademiji New York Film Academy u Los Angelesu.

Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” od januara predaje filmsku glumu, a najdraži dio posla mu je praktični rad sa studentima.

Naime, publika ga je upamtila kao Čombeta u seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’, a glumac Miraj Grbić pet godina gradi karijeru u Americi.

On snima u Holivudu, a pojavljuje se u filmovima, serijama i reklamama. Glumac se nije puno promijenio osim što je koju godinu stariji.

U Americi živi sa suprugom Marijom Omaljev, koja je također glumica.

Marija se, osim u regionalnim, pojavljivala u brojnim njemačkim, austrijskim, turskim, kao i holivudskim ostvarenjima, a njen suprug jednu od posljednjih uloga zabilježio je u sedmoj sezoni serije “American Horror Story”.

Ovo su oni danas: