Pogledajte poruke koje je Sloba poslao Kiji dok je bio u karantinu, pred ulazak u Zadrugu! (FOTO)

telegraf.rs
Svađe između Slobe Radanovića i Kije Kockar sve su žešće, a u dosadašnjim raspravama konstantno se spominje to kakav odnos su imali prije Zadruge. Ono što Kija neprestano spominje jesu poruke koje joj je Sloba poslao dok je bio u karantinu u koji ga je, podsjetimo, upravo ona ispratila. Kako su tada svi prisutni vidjeli, Kija i Sloba pred svima su se ljubili, grlili i izgledali su kao par koji nikako nije na pragu toga da se rastane.

Kako je Kija rekla jednom prilikom, Sloba joj je poruke slao sa broja djevojke koja je radila u hotelu u kojem su zadrugari bili smješteni, a iz onoga što joj je napisao jasno se vidi da su u tom trenutku emocije među njima postojale.

Ovo su dvije poruke koje je Sloba poslao Kiji pred “Zadrugu”.

Prva:

“Ljubavi, samo da ti se javim. Dala mi konobarica ovaj telefon. Volim te najviše na svijetu. Ljubi bubu. U pola 3 idemo. Nedostaješ mi jako. Nemoj da odgovoraš. Na poruku. Ona sad ide. ćao, srce. Misli na mene. Tvoj Bobica.”

Druga:

“Micika… nedostaješ mi. Opet naišla ova djevojka. Jako mi fališ. Volio bih da te vidim. Ako možeš, nazovi odmah na ovaj broj. Nema ona minute. Ako ne možeš, ne odgovaraj. Volim teeee.”0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...