Voliiiiiiiiiiiiiim te Dinammooooooooooo, orilo je u svlačionici Dinama nakon velike pobjede nad Ferencvarošom (4-0) u trećem pretkolu Lige prvaka. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Unatoč nešto lošijem izdanju u prvoj utakmici, ‘modri’ su pokazali u uzvratu koliko su vrjedniji i kvalitetniji. A to su shvatili i mađarski navijači kada su vidjeli kako je to kada se atomski Dinamo upali. 

Iako ga često znamo viđati u dosta ozbiljnom izdanju, Nenad Bjelica opustio se nakon pobjede, a to je i zaslužio. Pjevao je i skakao s igračima, a onda je iznenada došao i hladni šok. Netko ga je od igrača zalio vodom, no to ga nije previše omelo već je onako mokar nastavio pjevati.

KOMENTAR

Bravo, dečki! Ovaj Dinamo ne mora se bojati nikoga u Europi

To zajedništvo igrača i trenera se vidjelo već prošle sezone, jer teško da bi ‘modri’ bez toga dogurali do osmine finala Europske lige. A to se vidjelo i danas u još jednom fantastičnom izdanju zagrebačke momčadi koja je protutnjala Budimpeštom i pokazala da opasno napada na grupnu fazu Lige prvaka.

UŽIVO IZ MIX ZONE

Bjelica: Probudili su u nama ‘hrvatski inat’, bili smo odlični

Dinamo je tako ukupnim rezultatom 5-1 prošao u play-off, a tamo će igrati protiv Rosenborga. Prva utakmica igra se 21. kolovoza na Maksimiru. Raspjevana svlačionica, Bjelica u deliriju i četiri komada u mreži mađarske momčadi. Bolju pozivnicu navijači Dinama jednostavno nisu mogli dobiti za dolazak na utakmicu na Maksimir protiv Norvežana.

DINAMOV PROTIVNIK U PLAY-OFFU

Sve o Rosenborgu: Bendtnera ne želi, a držao je rekord LP-a

Izvor: Zdravko Barišić, Antonio Bevanda / 24sata.hr