Mirnu noć u jednoj porodičnoj kući u Kaliforniji poremetili su zastrašujući zvuci. Porodica Rosas mislila je da je u pitanju provala, ali – prevarili su se.

Provjerom snimaka sa sigurnosnih kamera, ukućani su vidjeli dva medvjeda na ulazu u kuću.

– Čuo sam buku ispred naših vrata i isprva sam bio zabrinut da možda provalnici pokušavaju da uđu u naš dom – rekao je Pedro Rosas za portal “Metro UK”.

– Kada smo proverili naše sigurnosne kamere da vidimo odakle dopiru zvukovi, bio sam zapanjen kad sam vidio kako se dva medvjeda tuku upravo na našem otiraču – ispričao je.

Posleij nekog vremena, pojavljuje se i njihova mama, pošto su u pitanju mladunci, penje se stepenicama, prolazi tačno između njih, a zatim odlazi.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.