Glumio je u Hollywoodu, borio se protiv najboljih boraca i postao jedan od najvećih ikada, osvojio K1 turnir u vrijeme samog vrhunca kickboksa. Sve je to u svojoj karijeri ostvario legendarni hrvatski borac Branko Cikatić koji nas je nažalost napustio prije nekoliko dana u 65. godini života.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Branko se dugo borio za život, splet nesretnih okolnosti doveo ga je prošle godine u vrlo teško zdravstveno stanje, imao je plućnu emboliju, sepsu, neki su liječnici čak i digli ruke od njega, ali stanje mu se stabiliziralo. Nažalost, ne zadugo. Preminuo je u svome domu u Solinu. 

Foto: Tino Juric/PIXSELL

Bio je istinska ikona, sudjelovao je u razvoju karijera Cro Copa i Antonija Plazibata, zalagao se da se mladi bave sportom. Jednostavno, teško je riječima opisati njegovu veličinu koju je pokazivao tijekom života. Ali zato je videozapisom ipak nešto lakše.

Prijatelji su napravili video u čast ‘hrvatskog tigra’. Od prizora iz njegovih legendarnih borbi u kojima je pobjeđivao Le Bannera, Aertsa, Hoosta pa do slika s treninga. Sjednite i uživajte. A legendarnog Branka pamtit ćemo zauvijek…

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Pogledajte video o životu Branka Cikatića… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.