Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Budila sam se često u toku noći i skoro svaki put bi vidjela da moj muž nije u krevetu, uvijek sam pomisljala da je otišao do WC-a, pa se nisam zabrinjavala puno i uspavala veoma brzo.

 Ali jedne noći osjetila sam kada je ustao i čekala sam da vidim za koliko će se vratiti, vratio se tek nakon pola sata.

Postalo mi je malo sumnjivo sljedeće noći, pa sam odlučila da vidim gdje on to ide i šta radi.

Sačekala sam da ustane, kada se probudio i otišao krenula sam za njim. On se zaključao u WC, ja sam čekala nekih pet minuta, ali nije izlazio, onda sam kucala na vratima ali niko se nije odazivao. 

Uzela sam rezervni ključ, otvorila i vidjela da je prozor otvoren, a njega nema.

Pogledala sam kroz prozor i vidjela prekoputa kod komšinice kroz njen prozor kako vode ljubav. Naljutila sam se puno, pošto nije imao odjeću na sebi, zatvorila sam prozor WC-a i zaključala ulazna vrata i nisam ga puštala dva dana da uđe u kuću.”

Foto. alternativa

 

“Imao sam odličan brak, ali od kako smo oženili sina, u našoj kući nikad gore nije bilo”

“Imao sam odličan brak ,ali od kako smo oženili sina, u našoj kući nikad gore nije bilo. Snajka mi se nabacuje, provocira me u svakom trenutku kada moja žena i sin ne obraćaju pažnju.

Kada je zatrudnila ona je išla do te mjere da slaže sve nas kako sam je ja napao i napravio dijete. Nikada ne bih prevario svoju ženu ali mi niko nije povjerovao, to su svakodnevne bile uvrede i svađe.

Kada mi je pukao film ja sam slomio nos snajki i zbog toga je policija dolazila i htjeli me prijaviti za nasilje u porodici ali snajka nije dala to i nekako sredila cijelu situaciju.

Ostao sam sam sa njom opet jednog dana i pitao je čemu sve to i zašto laže i rastura mi porodicu a ona kaže da se zaljubila u mene i da bi htjela da bude moja žena ako priznam to dijete od mog sina u njenom stomaku. Nije znala da sam ja to sve snimao na telefon da bih dokazao da nisam kriv, i sad kad se saznalo da sve što je pričala zapravo laž želimo je izbaciti iz kuće ali moramo da sačekamo da se dijete rodi. Valjda ćemo uspjeti da zadržimo to dijete, ne znam kako će sad to sve ispasti”

Izvor: / novi.ba