POGLEDE I OSMIJEHE NISU USPJELI DA SAKRIJU: Kija i Sloba razgovarali o životu nakon rijalitija, Luna izbezumljena posmatrala! (VIDEO)

Priča koja je podigla ubjedljivo najveću prašinu i izazvala ogromnu pažnju javnosti, jeste ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Priča koja je podigla ubjedljivo najveću prašinu i izazvala ogromnu pažnju javnosti, jeste ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Od kada su Luna i Sloba raskinuli, on je postao mnogo bliži sa svojom suprugom, Kijom. Bračni drugovi su i prethodne noći komunicirali sa osmijehom na licu, a razgovor je počeo oko hrane koju će ove nedjelje supružnici dijeliti.

 – Tost će ti se pokvariti ako ga ne pojedemo – rekao je Radanović nagovešavajući Kiji da oni moraju podijeliti taj obrok.

 – Ako ga ne pojedemo – pitala je Kockareva iznenađeno.

Pevač se ubrzo ispravio i naveo kako će tost sam pojesti, ali Kija je već imala blaženi osemeh na licu, pošto je shvatila da će ove nedelje deliti obroke.

 – Ti si dobar sa mnom samo kad imam hrane – prebacila mu je Kristina.

 – Ne lupaj gluposti, ja sam tebi sve davao – odgovorio je Sloba.

Kako je u Zadruzi boravio njihov zajednički prijatelj, Aca Živanović kao dio ovonedjeljnog zadataka “Nesvakidašnje pojave”, on im je u tom trenutku prišao i pokušao da ih sastavi i natjera da se zagrle. Njih dvoje su maksimalno ignorisali pjevača i nastavili priču o tome šta će jesti kada napuste rijaliti.

 – Kad izađemo napuniću frižider. Veliki frižider ću da kupim i biće pun hrane. Da znaš. Biće i slatkiša, i svega. Čokolade, čips, biće šunke, kobasice, bečke šnicle, pileće supe, biće bifteka – navodila je Kija.

 – Razmisliću – odgovorio je Sloba.

Radanovićeva bivša djevojka, Luna, posmatrala je ovaj razgovor sa garniture u drugom dijelu prostorije. Bilo je evidentno da Đoganijevoj nije prijatno zbog prizora koji je vidjela.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku OVDJE.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...