Za dijete koje završava školu je matursko veče najvažniji trenutak u godini. To je kao kruna na posljednju godinu škole i ostaje zauvijek upamćena.

Sve djevojke i momci traže savršenu haljinu kako bi večer bila potpuna. Međutim, uvijek se desi da neko potpuno promaši cilj.

Rezultat su urnebesne kreacije kao ove!

1.

2.

3.

4.

NAJGORE SMO OSTAVILI ZA KRAJ —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – POJAVILA SE U NAJUŽASNIJOJ MATURSKOJ HALJINI SVIH VREMENA, kako su je roditelji pustili?! Čekajte samo dok vidite BROJ 3. POZLIT ĆE VAM (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.