Muzička diva Selin Dion nedavno je nakon punih 16 godina prestala da nastupa u Las Vegasu i sada svaki slobodni trenutak provodi u društvu porodice i prijatelja.

I dok fanovi komentarišu da nikad nije izgledala mršavije i da bi joj bolje bilo da “pojede neki sendvič”, pjevačica se na kritike ne obazire.

Podsjetimo, Selin je 2016. izgubila muža koji je preminuo od raka grla, a samo nekoliko dana nakon njegove smrti preminuo je i njen brat od iste bolesti.

Otvoreno je govorila o depresiji u koju je upala nakon smrti dvije važne ličnosti u svom životu, a brojni obožavaoci jako su se zabrinuli za nju zbog drastičnog mršavljenja, čudnog ponašanja u javnosti i činjenice da nosi sve čudnije modne kombinacije, a to su povezivali s načinom nošenja s činjenicom da je u nekoliko dana izgubila dve važne muške figure u životu.

Međutim, pjevačici se smučilo da odgovara na takve komentare, pa je nastavila po svom, što je dokazala nedavno u Parizu, kojim je prošetala u crnoj kombinaciji koja je dodatno naglasila njenu izrazito mršavu figuru.

Selin je tako istovremeno pokazala mišiće na rukama, ali i kosti, a sve vrijeme nije skidala osmijeh s lica, što dovoljno govori kako se negativnim komentarima očigledno ne zamara.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba