POKAZAO SAM SVOJOJ BUDUĆOJ ŽENI KUĆU U KOJOJ ĆEMO ŽIVJETI NAKON ŠTO SE SUTRA VJENČAMO

 Kad je vidjela sliku odmah je odustala od SVADBE, ŠOKIRAN SAM

BONUS

“Nakon što smo se vjenčali i nakon samo par mjeseci moja žena se počela ponašati potpuno neprirodno, mogu reći nenormalno. Sve joj je počelo smetati, vrijeđala me svakodnevno bez valjanog razloga. Mislio sam da je ostala trdna i da je zbog toga takva, bio sam maksimalno tolerantan, ali ispostavilo se da nije to problem.

 Vrijeme je prolazilo i gubio sam svaku nadu u našu zajedničku budućnost, sve dok se nisam požalio mojoj mami i rekao joj da sve šta me muči.

Ustala je i tako me ošamarila da sam pao sa stolice, a onda je rekla, OVO SVAKA ŽENA OČEKUJE OD MUŠKARCA!!! Nakon toga sam otišao kući i prvi puta kada mi je moja žena počela da viče i histeriše bez ustručavanja i pokušavanja da smirim situaciju samo sam je ošamario, ušutila je i od tada više nije progovorila ni jednu riječ, isti dan me napustila i otišla svojim roditeljima. Nikada mi nije objasnila zbog čega sve to…”

Više saznajte na izvornom linku: – POKAZAO SAM SVOJOJ BUDUĆOJ ŽENI KUĆU U KOJOJ ĆEMO ŽIVJETI NAKON ŠTO SE SUTRA VJENČAMO: Kad je vidjela sliku odmah je odustala od SVADBE, ŠOKIRAN SAM / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.