Pokret za modernu i aktivnu Krajinu – POMAK kampanju za Lokalne izbore 2020. započeo je pjesmom “Vratimo osmijeh Gradu svom”, koja je nastala kao produkt osjećaja građana Bihaća udruženih u politički pokret koji predstavlja odgovor na višedecenijsko vođenje pogrešne politike od strane etabliranih političkih stranaka.

Sama pjesma je, kako ističu, pogled na Bihać koji volimo i živimo kroz svakodnevni rad i zalaganje.

“Želimo pružiti šansu svakome ko ima slične stavove, jer samo predanim i timskim radom, uvažavajući jedni druge, možemo postepeno promijeniti sve ono što je loše i Grad u kojem smo odlučili da ostanemo živjeti učinimo boljim i ljepšim”, kažu iz Pomaka.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.