Jedna majka iz Amerike susrela se sa neobičnim načinom komunikacije vaspitačica koje čuvaju njenog dvogodišnjeg dječaka u jaslicama.

Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju svog sina koji još uvek nosi pelene. Na njegovom stomačiću vaspitačica je majci napisala poruku.

– Mama, nemam više pelena, molim te čitaj dnevni izvještaj!

Majka je u nevjerici upitala korisnike društvenih mreža:

– Potrebno mi je vaše mišljenje. Da li sam upravu što sam potpuno bijesna? Ili ipak pretjerujem? Sutra ću ozbiljno da porazgovaram sa vaspitačicama.

– Svakog dana kada pokupim Mila iz jasli oni stave dnevni izvještaj u njegovu kutijicu za ručak. Tu pišu kakve je bio raspoložen, u koje vrijeme su mu menjali pelene itd. Izgleda da su mu juče napisali u poruci da mu je potrebno još pelena, ali ja nisam stigla to da pročitam. Da li je moguće da niko nije mogao usmeno to da mi kaže nego su mi na ovaj način poručili da su mu potrebne pelene – pitala se ova majka.

Njenu objavu komentarisalo je preko 200 ljudi koji su jednako bili šokirani potezom vaspitačica kao i sama majka.

(Telegraf.rs/B.K.)

Više saznajte na izvornom linku: – POKUPILA SAM SINA IZ VRTIĆA, KAD SAM MU ZAGRNULA MAJICU VIDJELA SAM DA MU JE VASPITAČICA OVO NAPISALA NA STOMAKU: U šoku sam, odmah sam PISALA MUŽU, UBIĆU JE / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.