POKUŠAJ UBISTVA: Novi obračun migranata u Bihaću

MUP USK / biscani.net

Dana 03.09.2018.godine, Policijskoj stanici Bihać, obratilo se više građana koji su prijavili da je došlo do fizičkog obračuna između migranta na raskrsnici ulica Bihaćkih branilaca i Kasima Ćehajića.

Izlaskom na lice mjesta događaja, policijski službenici zatekli su jedno NN lice- migranta koje je imalo vidne povrede, dok je u neposrednoj blizini zatečeno također NN lice migrant koji je po izjavi svjedoka istom nanio povrede upotrebom hladnog oružja – noža. Povrijeđenom licu ukazana je liječnička pomoć te je isti prevežen do Kantonalne bolnice Bihać gdje je zadržan na liječenju i gdje je konstatovano da lice ima sedam ubodnih rana u predjelu grudnog koša.

Uviđajne radnje obavili su istražitelji OKP PS Bihać, pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva i koji su u odvodnom šahtu pronašli i izuzeli odbačeni nož za kojeg se predpostavlja da je sredstvo izvršenja krivičnog djela.

Nad osumnjičenim licem koji je o sebi dao podatke, da je A.S. rođen 1988.godine u Turskoj, zavedena je kriminalistička obrada, a istražitelji nastavljaju daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela iz člana 166. KZ F BiH „ Ubistvo“ a u vezi sa članom 28. KZ F BiH „ Pokušaj“.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...